Zo kunt ook u volop genieten van "Wrecking ball"

Vindt u ook dat "Wrecking ball", een van de tophits van het afgelopen jaar, best wel te pruimen is en zelfs tekstueel u diep in de ziel geraakt heeft ("All I wanted was to break your walls. All you ever did was wreck me?")? Maar tegelijkertijd heeft u het nummer afgezworen omdat het gezongen werd door de aandachtsgeile Miley Cyrus die in een protserige video overdonderd wordt door haar eigen bal. Om u alsnog van dit nummer te laten genieten, selecteerden we voor u drie vrij intieme versies die dit nummer volledig tot zijn recht doen komen.

Rory Mckenna is een tiener uit Nieuw-Zeeland, wiens versie van "Wrecking ball" door luisteraars van het populaire Amerikaanse radiostation KIIS FM verkozen werd tot “Meest favoriete cover”.

Annie Ittersagen rijgt de covers aan elkaar, met haar gitaar als enige muziekinstrument en haar fragiele stemgeluid als handelsmerk.

James Arthur is een Brits tieneridool "met een ruig kantje" en dat is ook te horen in deze versie.

lees ook