Federale regering steunt Music For Life

Staatssecretaris voor Armoedebestrijding Maggie De Block heeft een bezoek gebracht aan de openluchtstudio van Music For Life in Boom. Ze maakte bekend dat de federale regering 74 vzw's die armoede in Vlaanderen bestrijden elk een bedrag van iets meer dan 2.000 euro krijgen.

Van de meer dan zevenhonderd goede doelen waarvoor de Vlamingen zich tijdens Music For Life inzetten, zijn er 74 die werken rond armoedebestrijding in Vlaanderen.

"Die vzw's wil de federale regering graag steunen. Daarom schenken we iets meer dan 2.000 euro aan elk van die 74 verenigingen. Afgerond maken we 150.000 euro vrij om die vzw's te steunen in hun strijd tegen armoede", aldus De Block.

Maggie De Block mocht twee keer op "de vlam" drukken van Stijn Van de Voorde. "Graag gedaan en succes nog", zei de Open VLD-politica bij haar afscheid.