Lancering Newsmonkey uitgesteld tot 7 januari

De nieuwswebsite Newsmonkey zal op 7 januari 2014 van start gaan. Dat staat te lezen op hun website. De website, die opgericht is door Wouter Verschelden en Patrick Van Waeyenberge, zou normaal tussen half en eind december gelanceerd worden.

De lancering zal in twee delen gebeuren. Op 7 januari zullen alle crowdfunders, de mensen die mee geïnvesteerd hebben in de website, toegang krijgen tot de website. Zij zullen alles kunnen bekijken en ook delen via sociale media. Op 10 januari zal de website toegankelijk zijn voor iedereen.

"Het is iets later dan we zelf gehoopt en aangekondigd hadden", staat te lezen op hun website. "Maar het is voor ons belangrijk om meteen stevig en sterk te beginnen. De verwachtingen zijn hoog gespannen, zowel bij ons, als bij het grote publiek."

Newsmonkey zal een mix van breed populair nieuws en achtergrondverhalen brengen, met een focus op sociale media. Het project is opgericht door Wouter Verschelden en Patrick Van Waeyenberge. Volgens de website hebben al 1.525 mensen geïnvesteerd.