Is straks de kalkoen heer en meester bij u?

Vanavond is het kerstavond. Traditioneel komen gezinnen dan samen om Kerstmis te vieren. Er wordt veelal stevig gegeten en gedronken, meteen ook de reden van de vraag die we op onze Facebookpagina hebben gesteld. Wat zult u straks eten? Onderaan kunt u een blik werpen op de gerechten van onze surfers. En als toetje een ludiek spel om de avond door te komen.

Jeroen Juan Godderis Boterhammen, want verpleegkundigen moeten ook werken op feestdagen

Yolanda Szczudlo Voorgerechtje, heldere rode bietensoep, kalkoen, kroketten en Poolse zuurkool /worteltjes en erwtjes en natuurlijk ijsstronk

Kim Schauwvliege Spaghetti!

Nel Messeyne Overheerlijke kaasraclette! Culinair hoogtepunt van mijn jaar!

Karolien Verstuyft Raclette-gourmet

Carine Rooseleir Blanquette met puree

Patricia Caron Gevulde kalkoen met kroketjes worteltjes en erwtjes, schorseneren in witte saus en champignons.....en als dessert ijsstronk....heel simpel, ouderwets, maar ik ben zeker dat het gaat smaken.

Linda Hoekman Winckelmans Oesters en een lekkere merveilleux als dessert , meer dan genoeg voor ons kleine eters !

Sandra Peeters Stampot van pompoen en aardappeltjes met vegetarische balletjes en een glaasje kraantjeswater - yummy!!!!!!

Vera Van Den Briel Visfondue met donker Frans brood en groetjes.

Martine Geers Oester uit Normandie, Sint-Jacobsschelpen, ook warme hapjes, en voor morgen lamskroontje.

Martine De Beuckelaer Wij gaan fondue doen en vooraf een garnaalcocktail eten en als dessert een moelleux en het valt te hopen dat de chocolade eruit loopt.

Daisy Vervoort Hapjes, soep, gevogelte en kerststronk

Een ludiek spel helpt u makkelijk door kerstavond

lees ook