Nóg een parel gevonden in kerstdiner

De kans dat u een parel ontdekt in een wilde oester is heel erg klein. Gisteren is bekend geraakt dat een Nederlandse vrouw daar tijdens het kerstdiner nochtans in geslaagd was. Vandaag blijkt dat ook op een ander diner in hetzelfde Zeeuwse dorp een parel is ontdekt.

Gisteren berichtte Omroep Zeeland dat een vrouw uit Yerseke in Zeeuws-Vlaanderen een parel had ontdekt in een oester. Vandaag brengt dezelfde omroep het verhaal van een tweede parel die op dezelfde avond is ontdekt. "Patrick van de Endt zat met vrienden aan het kerstdiner toen één van hen plotseling op iets hards beet. Er werd nog gegrapt over een schelp in de oester, maar het bleek een parel."

De parel die de man ontdekte is wel een pak kleiner dan degene die zijn dorpsgenote op dezelfde avond heeft ontdekt. De man is nog niet zeker was hij met de kleine parel gaat doen.