Goedele Liekens tekent exclusiviteitscontract bij RTL4

Tv-presentatrice Goedele Liekens gaat exclusief aan de slag bij de Nederlandse commerciële zender RTL4. Dat schrijven de kranten Het Belang van Limburg en De Gazet van Antwerpen. "Mijn eerste wapenfeit wordt een nieuw programma over relaties", zegt ze.

"We beginnen in februari al met de opnames van mijn nieuw programma", zegt ze in een interview aan de kranten. "Het resultaat zou ergens in het voorjaar op antenne kunnen. Over de inhoud wil ik nog niet te veel verklappen, want het is me in België meer dan eens overkomen dat iemand met mijn ideeën ging lopen nadat ik te loslippig was."

Voor de presentatrice is Nederland niet nieuw. "Ik heb jarenlang in Nederland gewerkt, maar toen ik voor het eerst zwanger werd, kon dat niet meer", zegt Liekens. "Ze bieden mij fijne en inhoudelijk sterke projecten aan. De projecten die ik in België aangeboden kreeg, pasten niet meer bij mij."

Goedele Liekens is momenteel al te zien op RTL4 als tafeldame bij "RTL late night" en als presentatrice van de talkshow "De dokter". In België presenteerde ze onder andere "Recht van antwoord" en "Sterke vrouwen" op VTM.

Meest gelezen