Man overleden na ongeluk met pak hooi

Langs de Aalterseweg in Knesselare is deze voormiddag een man ernstig gewond geraakt nadat hij onder een pak hooi was terechtgekomen. Het slachtoffer is kort na zijn aankomst in het ziekenhuis overleden.

Het ongeval gebeurde vanmorgen rond 9.45 uur in een transportbedrijf aan de Aalterseweg. Het slachtoffer, de enige werknemer van het bedrijf, was samen met zijn neef, die tevens zaakvoerder is van het bedrijf, een vrachtwagen met hooi aan het lossen toen hij een pak hooi van 500 kilogram op zich kreeg.

De man van 45 raakte gekneld maar was al bevrijd toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Het slachtoffer is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar hij kort na zijn aankomst is overleden. Het parket spreekt over een tragisch ongeval.