Man neergestoken op de markt van Halle

In Halle is een man neergestoken op de markt, hij kreeg zeven messteken. De vermoedelijke dader is opgepakt maar weigert voorlopig meer uitleg te geven. De gewonde man is met levensbedreigende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

De twee mannen waren eerst samen naar het café De Kelt gegaan en zijn daarna naar de markt gegaan. Om een nog onbekende reden is het op de markt uitgedraaid tot de steekpartij. Het slachtoffer, een 31-jarige man uit 's Gravenbrakel, kreeg zeven messteken.

De politie kon de dader vlug identificeren waarna hij door een patrouille van de politie van Sint-Pieters-Leeuw werd opgepakt. Het parket wil hem vervolgen voor poging tot doodslag. De man is gekend bij de politie, maar weigert voorlopig alle commentaar over het steekincident. Het slachtoffer kon nog niet worden verhoord, maar de politie heeft wel al enkele getuigenverklaringen afgenomen.