Nieuwe album Bruce Springsteen even online

Het nieuwe album "High hopes" van Bruce Springsteen was een tijdlang te verkrijgen via de mobiele versie van de webwinkel Amazon. De officiële release van het 18e studioalbum van de zanger is pas op 14 januari gepland.
Invision2013

Het album werd niet in zijn geheel te koop aangeboden, maar nummer per nummer. Amazon heeft de mogelijkheid om de nummers te kopen snel weer ongedaan gemaakt.

Het is niet duidelijk of het de bedoeling was om het album tijdelijk aan te bieden of dat het om een fout ging, weet het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard.

"High hopes" is de opvolger van "Wrecking ball". Op het nieuwe album van Bruce Springsteen staan twaalf nummers. Tom Morello, bekend van Rage Against The Machine en Audioslave, werkte mee aan acht van de twaalf songs.