Albums van Oasis vanaf vandaag op streamingwebsites

De albums van de Britse band Oasis zijn vanaf vandaag te beluisteren via de streamingwebsites Spotify, Deezer en Rdio. De band rond Liam en Noel Gallagher was een van de laatste bands die zich nog steeds verzetten tegen het online beschikbaar maken van hun muziek, maar daar is nu verandering in gekomen.

In 2009 splitte de band en eind vorig jaar herhaalde gitarist Noel Gallagher nog maar eens dat er geen reünie komt. Oasis is bekend van albums als "Definitely maybe", "(What's the story) morning glory?" en "Standing on the shoulder of giants".

Noel Gallagher treedt nu op met Noel Gallagher's High Flying Birds. Zijn broer Liam richtte na de split samen met enkele andere voormalige bandleden de groep Beady Eye op.

The Beatles en AC/DC zijn bands van wie de muziek ook nog steeds niet op streamingwebsites staat. Ook Led Zeppelin heeft zich lang verzet, maar ging eind vorig jaar overstag.