Stromae meldt zijn komst naar Rock Werchter

Stromae staat op zondag 6 juli op het podium van Rock Werchter. Dat heeft de Brusselse artiest zelf bekendgemaakt via Facebook. Diezelfde dag treedt ook Franz Ferdinand op.
All rights reserved to Matthias Engels

Op de Facebookpagina van Stromae verscheen vanmiddag een nieuwe versie van zijn tourschema (zie onderaan). Daarin is Rock Werchter dus erbij gekomen. Op zaterdag 5 juli treedt Stromae op in Arras, het zusterfestival van Rock Werchter in Noord-Frankrijk.

De andere namen die hun komst naar Werchter al bevestigd hebben, zijn: Placebo, Skrillex en Metallica (donderdag 3 juli), Jack Johnson, Arctic Monkeys en Major Lazer (vrijdag 4 juli), The Black Keys, Pixies, Triggerfinger en Pearl Jam (zaterdag 5 juli) en Franz Ferdinand (zondag 6 juli).