"Hij heeft daarna een extra snoepje gekregen"

Als iemand valt en er geen blessure te bespeuren is, dan kan zo’n voorval erg op de lachspieren werken. Dit is wellicht ook de reden waarom het afgelopen weekend een foto van een struikelende husky plots op het internet veelvuldig gedeeld en becommentarieerd werd. "Hij heeft er niets aan overgehouden", liet eigenaar Suleyman Oguz weten, waardoor reacties als "That's one hell of a picture, the face and the back legs are superb!" en "Just look at his little face, it’s fantastic" schering en inslag waren.
Image license supplied to Caters from source

Oguz op nieuwssite Daily Mail over de foto, die de 40-jarige man in oktober vorig jaar wist te maken: "Ik was bezig de hond te fotograferen, toen mijn vrouw plots een versnapering uit haar jaszak haalde. De hond had dat onmiddellijk in de gaten. Als een pijl, met zijn tong uit zijn muil, snelde hij naar haar toe."

"Plots struikelde hij over zijn eigen poten. Het moment dat hij tegen de grond viel wist ik op camera vast te leggen. Op de foto ziet het er schrikbarend uit, maar mijn vrouw en ik moesten er hartelijk om lachen."

"De hond heeft er niets aan overgehouden en reageerde speels als altijd na het voorval. Toch hebben we hem nog een extra snoepje gegeven, omdat we ons schuldig voelden dat we hem hadden uitgelachen."

lees ook