De vrouw van wie de Duitse man droomt

De Duitse editie van het mannenblad Playboy wilde wel eens weten welke vrouw de Duitse mannen nu het nauwst bij hun hart dragen. Zou het het uitbundige fotomodel Heidi Klum zijn? Of werd er eerder gekozen voor de dartele ex-Songfestivalwinnares Lena? Of zou het "ideaalbeeld van de perfecte vrouw" eerder inhoudelijk gezocht worden, bij de immer zelfzekere Angela Merkel misschien? Dat het uiteindelijk een schlagerzangeres geworden is, mag bij ons de wenkbrauwen fronsen. Nochtans is Helene Fischer een schlagerzangeres "buiten categorie".

De 29-jarige Fischer verkocht miljoenen platen, won verschillende muziek- en tv-prijzen, is in was vereeuwigd, zet zich in voor onder meer Roterkeil.net, dat jongeren wil beschermen tegen uitbuiting in de seksindustrie, en heeft een schare buitenlandse fans, tot in Zweden en Noorwegen toe. En dus volgens de enquête, uitgevoerd door het studiebureau Mafo, dat 1.000 mannen op een representatieve manier uit zijn database selecteerde, blijkt ze nu ook de perfecte vrouw te belichamen.

Uit de ondervraging bleek ook dat bij Duitse mannen vooral eerlijkheid, humor en trouw bovenaan het lijstje staan van eigenschappen die ze graag bij een vrouw terugvinden. Ze menen die dus te vinden bij deze blonde schone met Russische roots.

lees ook