Familie Jackson vangt bot in de rechtbank

De rechtszaak die de nabestaanden van Michael Jackson verloren van concertpromotor AEG Live wordt niet herzien. Een rechter heeft het herzieningsverzoek van Jacksons moeder Katherine afgewezen.
Michael Jackson overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd.

De familie van de overleden zanger Michael Jackson (1958-2009) blijft zich verzetten tegen de uitspraak van vorig jaar. De jury oordeelde dat AEG Live niet nalatig was geweest bij het inhuren van dokter Conrad Murray.

De familie Jackson eiste een schadevergoeding van verschillende miljoenen. De nabestaanden zijn van plan om verdere stappen te ondernemen. De zaak zal volgens de advocaten van de Jacksons bij een hogere rechtbank aangekaart worden.

"Wij geloven dat er tal van manieren zijn waarop we een beroep kunnen winnen", klinkt het.