Huysentruyt hoofdingrediënt van voorjaar op Vier

TV-kok Piet Huysentruyt wordt dit voorjaar de absolute trekpleister van Vier. Hij zal vanaf februari elke werkdag te zien zijn en ook nog op zaterdagavond. Nog op zaterdagavond zendt Vier "De pappenheimers" uit.

Piet Huysentruyt krijgt met "Smakelijk!" zijn eigen kookprogramma dat elke dag zal worden uitgezonden. Op zaterdag is hij er weer met "Chez Piet", waarin de kandidaten van "Komen eten" worden uitgenodigd in zijn restaturant Likoké in Frankrijk.

"Komen eten" blijft dus een vaste waarde op Vier. Het zal ook worden uitgezonden tijdens de wereldbeker voetbal in Brazilië. "Een bewuste keuze, zodat de kijker zo lang mogelijk aan zijn gewoontes kan vasthouden", zegt Kristof Demasure.

Vier hoopt dit voorjaar rustig te groeien en een stabiele factor in het televisielandschap te worden. De zender rekent vooral op "De pappenheimers", "De slimste gemeente", "Scheire en de schepping" en "De ideale wereld".