Pukkelpop heeft plannen voor concertzaal

Chokri Mahassine, organisator van Pukkelpop, wil niet alleen in de zomer, maar ook doorheen het jaar concerten organiseren. Hij zal dat samen met de Humanistische Jongeren doen in de nieuwe concertzaal Area V.

Area V is de ruimte waarmee de discotheek Versuz in Hasselt is uitgebreid. Er is plaats voor 250 tot 1300 bezoekers. De Humanistische Jongeren van Pukkelpop zullen er fuiven en optredens organiseren.

"Met Pukkelpop hebben we natuurlijk ons groot festivalevenement", zegt Chokri Mahassine in Het Belang van Limburg. "Maar het team dat zich met het festival bezig houdt is inmiddels zeer professioneel actief. Die knowhow overstijgt het petje van onze Humanistische Jongeren. Om hen ook een kans te geven om concerten te organiseren, willen we een reeks kleinere evenementen starten, waarbij wij advies zullen geven en een handje zullen helpen."

De eerste act die in de nieuwe zaal optreedt, is The Opposites op 1 maart.