Kings Of Leon sluit Rock Werchter 2014 af

De Amerikaanse rockgroep Kings Of Leon sluit Rock Werchter 2014 af op zondag 6 juli. De groep die hoge ogen gooide met "Sex on fire" en "Use somebody" staat al voor de zesde keer in acht jaar tijd op de affiche van het festival in Werchter. Daarmee zijn de headliners voor de vier festivaldagen bekend.

De headliners voor Rock Werchter zijn bekend. Kings Of Leon is de vierde en laatste headliner die aan de affiche van de komende editie is toegevoegd.

"Er is geen festival waar we meer hebben gespeeld", zei zanger Caleb Followill vorig jaar tegen het publiek van Rock Werchter. Een jaar later staat zijn band opnieuw op de affiche van Rock Werchter. Kings Of Leon sluit Rock Werchter af op zondag 6 juli.

Eerder raakte al bekend dat Metallica (donderdag 3 juli), Arctic Monkeys (vrijdag 4 juli) en Pearl Jam (zaterdag 5 juli) een dag mogen afsluiten op het hoofdpodium.

Van donderdag 3 juli tot zondag 6 juli zullen onder anderen Placebo, The Black Keys, Skrillex, Stromae, Major Lazer, Triggerfinger, Pixies, Franz Ferdinand en Jack Johnson het beste van zichzelf geven op de wei van Werchter. De dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn al uitverkocht.