Vijf nieuwe namen op affiche Rock Werchter

De organisatie van Rock Werchter heeft alweer 5 nieuwe namen aan de affiche van de editie 2014 toegevoegd. Het gaat om Ellie Goulding, Babyshambles, Birdy, MGMT en Crystal Fighters.
Ellie Goulding.

Ellie Goulding en Crystal Fighters zullen op vrijdag 4 juli optreden in Werchter. Babyshambles, MGMT en Birdy worden toegevoegd aan het programma op zondag.

Daarmee is de affiche van de editie 2014 weer wat vollediger. Op donderdag 3 juli heeft het festival tot nu toe Metallica, Placebo en Skrillex op het podium. Op vrijdag 4 juli zijn dat Arctic Monkeys, Ellie Goulding, Major Lazer, Jack Johnson en Crystal Fighters. De volgende dag zijn Pearl Jam, The Black Keys, Pixies en Triggerfinger aan de beurt. Kings of Leon, Stromae, Franz Ferdinand, Babyshambles, MGMT en Birdy beklimmen het podium op zondag 6 juli. De komende dagen zal Rock Werchter nog meer namen bekendmaken.