Thuisverpleegkundige komt om bij botsing op trailer in Alken

Bij een verkeersongeval in Alken is vanmorgen rond 7.30 uur een jonge vrouw uit Hoepertingen (Borgloon) om het leven gekomen. De vrouw, een thuisverpleegkundige, is door een onbekende oorzaak tegen een stilstaande trailer langs de kant van de weg gereden. De zware klap gebeurde in de Wolfstraat.

De brandweer van Sint-Truiden werd opgeroepen om de inzittende uit het wrak te bevrijden. Ook een mug-team en een ziekenwagen kwamen ter plaatse, maar de hulpdiensten konden alleen het overlijden van de vrouw vaststellen.

Het Tongerse parket stelde een verkeersdeskundige aan om de omstandigheden van het verkeersongeval te onderzoeken.

De oplegger stond reglementair op de rijbaan geparkeerd. De vrouw kwam uit de tegenovergestelde richting gereden en is dan door een onbekende oorzaak links van de weg op de oplegger gereden.

Meest gelezen