Vierde editie Toast Literair lokt 12.000 bezoekers

De vierde editie van Toast Literair, de naar eigen zeggen grootste taal- en leesbrunch van Vlaanderen, heeft naar schatting 12.000 belangstellenden gelokt. Dat zijn er 1.000 meer dan bij de vorige editie, zo deelt initiatiefnemer Davidsfonds mee.
Onder anderen Saskia De Coster deed mee aan Toast Literair.

Op zo'n 180 plaatsen in Vlaanderen werden deze voormiddag literaire activiteiten georganiseerd, gaande van smakelijke vertellingen, literaire wandelingen en auteursontmoetingen tot poëtische voordrachten.

Onder anderen Saskia De Coster, Bernard Dewulf, Annelies Verbeke, Jos Geysels, Brigitte Raskin, Ed Franck, Maarten Inghels en Jan Hoet werkten mee. Friedl' Lesage presenteerde haar Radio 1-programma "Touché live" vanuit Theater 't Arsenaal in Mechelen.