"Verdorie, wat een heet trio is me dat!"

Afgelopen weekend ging een selfie van Lenny Kravitz viraal, waarop hij samen met Leonardo DiCaprio en Bradley Cooper poseerde. De drie zouden zaterdag bij Joe’s Pizza in New York hun "bromance" kracht bijgezet hebben met een 3 dollar-pizza, ter voorbereiding van de Super Bowl, zondagnacht in New Jersey. Ook al ontdekten echte fans dat de foto eigenlijk al van augustus 2013 dateerde, toch werd hij massaal "geliket", gedeeld en becommentarieerd op sociale media.

Voor de lifestylewebsite Handbag was dit "the coolest selfie ever". En dat had meer dan waarschijnlijk te maken met de invalshoek die op meerdere nieuwsmedia te vinden was: de Oscar-rivaliteit tussen "Wolf of Wall Street" (met DiCaprio) en "American Hustle" (met Cooper), waarvan op deze selfie dus niets te merken viel. Kravitz zelf scoort momenteel dan weer “box office” in het tweede deel van "The hunger games".

Maar het viel echte fans, vooral van Cooper, snel op dat Joe’s Pizza al in augustus van vorig jaar een foto van de eigenaar en de acteur gepubliceerd had, waarbij de acteur exact dezelfde kleren en exact dezelfde ketting droeg, en exact hetzelfde kapsel had. De Twitteraccount van Joe’s Pizza bleef ook erg vaag bij deze "nieuwe" selfie: "Zie wie er hier langs geweest is."

Maar dat nam dus niet weg dat onder meer op de Instagram-account van Kravitz de foto meer dan 40.000 keer "geliket" werd en dat op internetforums reacties te lezen waren als: 

  • "Hoe kan ik u van dienst zijn, heren?"
  • "Deze foto kan niet verbeterd worden, behalve met chocolade misschien?"
  • "Ik wil verhuizen naar Manhattan. Nu!"
  • "Verdorie, wat een heet trio is me dat!"
  • "Een overaanbod aan lekkere mannen."
  • "Waarom krijg ik plots zo’n zin in seks?"
  • "Ik heb alvast mijn nieuwe screensaver gevonden."

lees ook