Autopsie moet uitsluitsel geven over doodsoorzaak Hoffman

In het appartement van de overleden Philip Seymour Hoffman zijn ruw geschat 50 zakjes heroïne en gebruikte injectienaalden gevonden zijn. Dat heeft de politie tegen ABC News gezegd. Hoffman werd gisteren dood aangetroffen in zijn badkamer, thuis in New York. Vandaag wordt nog een autopsie uitgevoerd op het lichaam van de Amerikaanse acteur.
AFP ImageForum

De 50 zakjes drugs zijn een nieuw element. Daarnaast zouden ook voorschriften voor medicijnen gevonden zijn. BBC en het persagentschap Reuters houden het op 2 plastic zakjes en een substantie, waarvan gedacht wordt dat het heroïne is. Die informatie komt ook van de politie, van de woordvoerder van de politie.

Vandaag wordt nog een autopsie op het lichaam van de acteur uitgevoerd. De resultaten daarvan kunnen op zich laten wachten als er bijkomende tests noodzakelijk zijn.