Bruno Mars geeft het beste van zichzelf tijdens Super Bowl

De Amerikaanse zanger Bruno Mars heeft afgelopen nacht het beste van zichzelf gegeven tijdens de pauze van de Super Bowl, de Americanfootballfinale in de Verenigde Staten. Ook The Red Hot Chili Peppers, die gevraagd waren door Mars, waren van de partij.
AP2014

Tijdens de Super Bowl in het MetLife Stadium in East Rutherford staan ieder jaar enkele muzikale toppers in voor de sfeer tijdens de pauze. Dit jaar was die eer weggelegd voor de 28-jarige Bruno Mars. De zanger, die een gouden vestje aanhad, opende zijn muzikale act met een indrukwekkende drumsolo. Samen met een band speelde hij achtereenvolgens zijn hits "Billionaire", "Locked out of heaven", "Treasure" en "Runaway baby".

Nadien was de Amerikaanse band The Red Hot Chili Peppers, die gevraagd was door Mars, van de partij. Zij speelden een lange versie van hun nummer "Give it away". De laatste minuten van de pauze waren weggelegd voor Mars die onder andere zijn bekende hit "Just the way you are" zong.

Vorig jaar waren Beyonce en Destiny's Child te gast op de Super Bowl.

AP2014
2014 Getty Images