Graspop Metal Meeting 2014 lokt ook Slayer, Megadeth en Anthrax

De organisatie van het festival Graspop Metal Meeting heeft 22 nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Onder andere de Amerikaanse bands Slayer, Megadeth en Anthrax trekken eind juni naar de Desselse metalwei. Graspop vindt plaats op 27, 28 en 29 juni.

Megadeth is afsluiter op de Mainstage 2 op zondag 29 juni. Het is voor het eerst dat op Graspop twee hoofdpodia zullen staan. Eerder was onder andere al aangekondigd dat de Britse hardrockgroep Black Sabbath op 29 juni headliner is op Mainstage 1.

De volledige dagindeling wordt later, bij de aankondiging van de volgende lading bands, bekendgemaakt, zegt de organisatie in een persbericht. Onder de nieuwe namen vallen verder nog Rob Zombie, Alice In Chains en Mastodon op.

De nieuwe namen zijn: Megadeth, Slayer, Rob Zombie, Alice In Chains, Mastodon, Anthrax, Meshuggah, Satyricon, Gojira, Candlemass, Dark Tranquility, Suicide Silence, The Church Of Pungent Stench, Buckcherry, Thy Art Is Murder, Novembers Doom, Amenra, Of Mice & Men, In Solitude, Glorior Belli, Carach Angren en letlive.

Een combiticket voor Graspop kost 165 euro, een dagticket 85 euro.