The Cure brengt "4:14 Scream" uit en plant tournee

The Cure heeft een opvolger voor de plaat "4:13 Dream": "4:14 Scream" komt een van de volgende maanden uit samen met een reeks dvd's. De Britse band gaat ook op tournee.

The Cure scheerde hoge toppen in de jaren 80 met nummers als "A forest", "The lovecats", "Lullaby" en "Close to me". Daarna verdween de band meer naar de achtergrond. In 2008 kwam dan het album "4:13 Dream" en volgden optredens op Pinkpop en Rock Werchter.

De band kondigt voor de komende maanden een 14e album aan: "4:14 Scream". De plaat werd opgenomen rond dezelfde periode als "4:13 Dream". Meer details worden voorlopig niet bekendgemaakt.

Bij de nieuwe plaat hoort eind dit jaar ook een concertreeks, in de lijn van de "Trilogy"-show. Daarbij werden telkens drie albums volledig gespeeld. Deze keer zou het gaan om de albums "The top", "The head on the door" en "Kiss me kiss me kiss me".