Zeeleeuw Pancho wint "prestigieuze" GIFY

Afgelopen weekend werden voor het eerst de GIFYS uitgereikt. Deze award bekroont de populairste en spectaculairste gif’s -korte, zichzelf herhalende filmpjes- van het afgelopen jaar. Een groep van gif-experten had vooraf een aantal nominaties bekendgemaakt in diverse categorieën. De internetgebruiker kon uiteindelijk beslissen welke gif de award verdiende.

Een van de winnende gif’s kon u in oktober ook terugvinden op onze website: zeeleeuw Pancho ging er toen vandoor met een lekker hapje, gevangen door visser Mike Ritz en kok Yvan Mucharrz. De gif die hiervan gemaakt werd, won in de categorie “Dieren”. Hierboven kunt u hem nogmaals bekijken.

De volledige lijst van winnaars kunt u hier vinden. De initiatiefnemers beloven “eeuwige roem” aan de winnaars.

lees ook