"Plots stak er een halve auto in mijn keuken"

Nick Poole uit Garden Close, Royston (Groot-Brittannië), had nog maar net zijn eten in de keuken klaargemaakt, toen hij, eens in de living, plots een harde dreun hoorde. De achterkant van een auto had zich in de keuken geboord. Poole, en de vrouw achter het stuur, kwamen er met de schrik vanaf. Het voorval leverde wel een opmerkelijke foto op.
© SWNS Group

"Ik zat in de living, juist begonnen met eten, toen ik verschillende luide knallen hoorde, de ene na de andere. Het was zo luid dat ik dacht dat een vliegtuig op mijn huis gevallen was", aldus Poole op nieuwswebsite The Telegraph. Poole verbleef in de woning, omdat zijn ouders op vakantie in Fuerteventura waren.

"Ik ben naar de keuken gelopen en kon mijn ogen niet geloven. Dat die auto daar voor de helft in mijn keuken stak. Ik tril nog op mijn benen als ik eraan denk."

"Ik denk dat ze problemen had met haar versnellingspook en dat ze vervolgens tegen hoge snelheid achteruit geschoten is", besloot de 40-jarige man.

lees ook