The Happy gaat voort zonder Isolde Lasoen

Drumster Isolde Lasoen stapt uit The Happy. Dat heeft de Gentse popband aangekondigd via Facebook. Lasoen heeft het te druk met andere projecten en wordt daarom vervangen.

"Het is voor Isolde niet langer mogelijk om de opnames en het tourschema van The Happy te combineren met het steeds uitbreidende concertschema van Daan, haar solo-optredens met Les Bens, de opnames van haar solo-album en haar freelancewerk", luidt het in de mededeling van The Happy.

"Omdat Isolde onvervangbaar is, gaan we nu voor een man aan de drums, en wel eentje met een baard: welkom Siemon! We danken Isolde voor de fantastische tijd en wensen haar al het beste. We weten allemaal dat ze altijd "een Happy" zal blijven", besluit de band.

The Happy zal voortaan bestaan uit drie mannen en twee vrouwen. De groep bracht vorig jaar het debuutalbum "Guilty pleasure" uit, de singles "Walkman" en "218" werden geregeld gedraaid op Studio Brussel en Radio 1.