"Vier mensen gearresteerd na dood Hoffman"

De politie van New York heeft gisteren vier mensen gearresteerd in verband met de drugs die gevonden werden in het huis van Philip Seymour Hoffman. Dat melden verschillende Amerikaanse media, waaronder de Amerikaanse krant New York Daily News. Hoffman werd zondag dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Hij is vermoedelijk gestorven aan een overdosis drugs.
AP2014

Volgens de krant, die zich baseert op anonieme politiebronnen, kwamen de arrestaties er na een huiszoeking in een gebouw in Manhattan. De drugs die gevonden werden bij het overlijden van Hoffman zouden van daar afkomstig zijn.

Een woordvoerder van de politie van New York bevestigde aan persagentschap Reuters dat er vier mensen gearresteerd werden, maar wou niet bevestigen dat de arrestaties verband houden met de dood van Hoffman.

De woordvoerder kon wel zeggen dat de substantie die in het appartement van de acteur gevonden werd heroïne was. De drugs zou niet gemengd zijn met fentanyl, een verdovend middel. De resultaten van de autopsie zullen normaal in de loop van de dag bekendgemaakt worden.

De 46-jarige acteur zal zondag begraven worden tijdens een privédienst in New York.