"Zo wat zeg je ervan, Miley?"

Het is nog even wachten op de traditionele "proms" in de Verenigde Staten, maar blijkbaar kan je al niet vroeg genoeg beginnen om iemand naar het schoolfeest mee uit te vragen. En als het heel even kan liefst iemand bekend. Ze duiken elk jaar wel op: de studenten die een ster als date proberen te strikken. Dit jaar is het de beurt aan Matt Peterson (17) die naakt gaat om Miley Cyrus te versieren.

"Miley Cyrus, wil je met mij naar de prom gaan? Ik beloof je dat het de beste nacht van je leven wordt. Zo, wat zeg je", vraagt Petersen naakt en met een bos rode rozen in de hand de Amerikaanse zangeres uit in een schattige videoboodschap. 

Petersen is ook geen onbekende voor Cyrus. Hij is naar eigen zeggen "een fan van bij het begin" en ontmoette haar in 2009 tijdens een wedstrijdje voor een radiozender. Die eerste ontmoeting al begon Petersen spontaan te huilen. Later tijdens een optreden merkte de ster hem in het publiek op en sprak hem aan "als vriend".

Petersen belooft het ditmaal droog te houden. "Deze keer zal ik niet huilen op je jurk", aldus de tiener. Hij verwacht duidelijk ook een antwoord van Cyrus: "Tijdens je Bangerz-tournee op 27 februari in Phoenix zal ik op de zesde rij zitten met rozen. Ik hoop dat je dan ja zegt."

lees ook