Auto stort net niet te pletter op E19

Een verkeersongeval op de Luchthavenlaan in Machelen liep vanochtend maar nipt goed af voor een man. Zijn voertuig tuimelde net niet meters lager de E19 op.

Het ongeval gebeurde vanochtend rond 9.40 uur op de Luchthavenlaan in Machelen ter hoogte van de brug over de E19. Een autobestuurder verloor er de controle over het stuur en raakte van de rijbaan af. Het voertuig van de man rolde over een betonnen muur en botste tegen de vangrail van de brug. Heel even dreigde het voertuig ook over de ijzeren railing te vallen, dat gebeurde gelukkig niet.

De brandweer van Vilvoorde rukte uit omdat gedacht werd dat het slachtoffer gekneld zat in het voertuig, maar hun tussenkomst bleek uiteindelijk niet nodig. De man kon op eigen kracht uit de wagen klimmen.

Volgens de bestuurder, die net iemand gaan afzetten was aan de luchthaven, was hij helemaal verblind door de zon en maakte daardoor een fout manoeuvre.