Wekelijkse stamgast in nieuw seizoen "Café Corsari"

In het nieuwe seizoen van "Café Corsari" zal de vliegende reporter Cath Luyten vervangen worden door een wekelijkse stamgast. Elke week zal een andere bekende Vlaming aanwezig zijn op de redactie van het programma en zal net als Cath uitgestuurd worden.

Cath Luyten was tot vorig seizoen de vliegende reporter van Tomas De Soete en Freek Braeckman in de talkshow "Café Corsari". Eind vorig jaar maakte Luyten haar overstap van de VRT naar productiehuis deMENSEN bekend. Daardoor zal ze niet meer in het programma te zien zijn.

Het programma kiest ervoor om Luyten niet door één persoon te vervangen, maar wel door elke week een andere bekende Vlaming. Die zal veel inspraak krijgen in het programma en zal ook uitgestuurd worden door Freek en Thomas. Onder andere comedian Guga Baul, Lynn Wesenbeek, Clan-bedenker Sarah-Malin Gozin en Mark Coucke zullen de revue passeren. Wie de spits volgende week maandag mag afbijten, blijft voorlopig een geheim.

Meest gelezen