"Onze eerste taak was onze dochter te kalmeren"

Het was geen leuk ontwaken, afgelopen weekend, voor Liz en Phil Conran uit High Wycombe, in Groot-Brittannië. Ze hoorden hun dochter luidkeels gillen en samen stelden ze vast dat haar wagen wel degelijk verdwenen was. Maar hij bleek niet gestolen, hij was verdwenen in een groot gat, ten gevolge van de hevige regen die de grond onder de oprit deed wegspoelen. Op nieuwswebsite The Telegraph deden ze hun verhaal.
Image license supplied to Caters from source

"We werden ’s ochtends gewekt door een gil die door merg en been ging. Onze dochter, die vroeger opstaat dan wij omdat ze haar paard wil verzorgen, stond in de keuken, compleet over haar toeren. Ze vond haar wagen niet meer, ging door de andere vensters kijken, en stelde dan vast dat hij in een gat gevallen was. Dat hij dus in de grond verdwenen was."

"Het was duidelijk erg moeilijk voor haar om te verwerken. Dus hebben we ons eerst met haar beziggehouden. Pas later drong ook bij ons door wat er eigenlijk gebeurd was."

"Eerst was er de shock, maar daarna ook wel de opluchting. Want zij had in die auto kunnen zitten. Toen ze hem de avond tevoren op die plaats parkeerde. Dat er met haar niets gebeurd is, doet al het andere naar de achtergrond verdwijnen."

"De auto ligt nu op de bodem, vol aarde. Hem daar weghalen zou de grond misschien nog onstabieler maken, en nog meer problemen tot gevolg kunnen hebben. Het is nog de vraag of de auto ooit naar boven gehaald zal worden."

"Voor het huis zouden er geen problemen zijn. Dus er is geen enkele reden om te verhuizen. Wij blijven hier wonen."