Felix van Groeningen tekent bij Creative Artists Agency

Felix van Groeningen laat zich in de VS vertegenwoordigen door het agentschap Creative Artists Agency. C.A.A. heeft onder anderen James Cameron, Oliver Stone, Steven Spielberg, Tom Cruise, George Clooney, Julianne Moore en Meryl Streep in portefeuille.

Felix van Groeningen heeft een contract getekend met het toonaangevende filmagentschap Creative Artists Agency. De regisseur van "The broken circle breakdown" heeft daarmee een belangrijke stap gezet in een mogelijke carrière in de VS.

C.A.A. is een grote naam in Hollywood. Bekende filmmakers als Steven Spielberg, James Cameron, Julianne Moore, Tom Hanks en Sean Penn zitten in de portefeuille van C.A.A.. Ook Matthias Schoenaerts vond er onderdak.

"The broken circle breakdown" van Van Groeningen is genomineerd voor de Oscar voor beste niet-Engelstalige film.