Marktrock vindt deze zomer ook plaats in Dendermonde

Live Entertainment en de stad Dendermonde hebben een samenwerkingsakkoord bereikt om komende zomer samen Marktrock Dendermonde te organiseren. Na Marktrock Leuven en Marktrock Bilzen is het het derde zomerfestival van Live Entertainment in de Marktrock-franchise.

"Na de positieve evaluatie van de eerste editie van Marktrock Bilzen, is gebleken dat de succesformule van in Leuven ook aan kan slaan in andere steden. Onder de noemer "De zomer van Marktrock" willen we het festival uitbreiden naar andere locaties", meldt Henk Vermeulen van Live Entertainment.

Marktrock Dendermonde zal net als de andere Marktrockfestivals enkel Belgische artiesten op de affiche staan hebben. Het event is ook gratis voor het publiek.

"Begin juli programmeert de stad Dendermonde traditiegetrouw een sterk muzikaal aanbod. Met Marktrock Dendermonde gaan we nog een stapje verder. We hebben voortaan ons eigen stadsfestival", meldt Piet Buyse, de burgemeester van Dendermonde.