Ook Wim Opbrouck en Filip Peeters in "Bowling balls"

Wim Opbrouck, Filip Peeters, Charlotte Vandermeersch en Peter Van den Begin zijn enkele van de acteurs die samen met Nathalie Meskens te zien zullen zijn in "Bowling balls", de nieuwe film van regisseur Marc Punt. De zwarte actiekomedie vertelt het verhaal van de gelijknamige fictieve motorclub en hun rivalen, de Banana Knights.

Vorige week raakte al bekend dat Nathalie Meskens met "Bowling balls" haar eerste grote rol op het witte doek te pakken heeft. De 31-jarige Meskens speelt de rol van Tina, de zus van de voorzitter van de Banana Knights, die een relatie begint met Gino, de neef van de voorzitter van de Bowling Balls. De relatie tussen de twee leden van de rivaliserende clubs leidt tot heel wat spanningen, zeker aangezien beide bendes elkaar beconcurreren op het vlak van het verkopen van gestolen auto's.

Naast Meskens zullen ook Wim Opbrouck, Filip Peeters, Peter Van den Begin, Sven De Ridder, Peter Thyssen, Manou Kersting en Jenne Decleir te zien zijn als leden van de motorbendes. Charlotte Vandermeersch speelt een ambitieuze politie-inspecteur waarmee de bendes in contact komen. Ook Herwig Ilegems en Silke Becu krijgen een rol in de film.

"Bowling balls" is een productie van Independent Productions. De regie is in handen van Marc Punt, bekend van onder andere "Matroesjka's" en "Frits & Franky". De film wordt eind dit jaar in de bioscoop verwacht.