@BezigeBedrijfsleidster en @VerstandigeVlaming zingen de lof van Muyters

De verkiezingen komen snel dichterbij en dan proberen politici natuurlijk om met alle mogelijke middelen hun verwezenlijkingen in de verf zetten. Vlaams minister Philippe Muyters (N-VA) doet dat met een opmerkelijk YouTube-filmpje, waarin we aan de hand van positieve tweets te weten komen wat de N-VA-minister de voorbije 5 jaar zoal gedaan heeft.

"Philippe Muyters is bijna 5 jaar minister in de Vlaamse regering. Hoe merk je dat in jouw leven?", luidt het bijschrift op YouTube. Het hoofdpersonage in het animatiefilmpje is @VerstandigeVlaming. Hij krijgt bijstand van zijn allitererende tegenspelers @BezigeBedrijfsleidster, @SportieveSuzy, @OndernemendeOlivier en @MechanischeMario.

Bekijk het filmpje hieronder:

lees ook