Brusselse minister Grouwels "undercover" in taxi

Wie wil dat zijn campagnefilmpje opvalt, kan maar beter origineel uit de hoek proberen te komen. De Brusselse minister van Vervoer Brigitte Grouwels (CD&V) reed "undercover" mee in een Brusselse taxi om bij de klanten te polsen naar hun mening. Dat meldt Brusselnieuws.be.

Grouwels, die als minister van Vervoer bevoegd is voor de taxi's, is in het filmpje vermomd met een zwarte pruik en een grote bril. De klanten die ze spreekt, zijn in het algemeen tevreden over de Brusselse taxi's.

"Ik wil ook echt werken op een verandering van gedrag naar de taxisector", besluit de minister op het einde, waarna nog eens opgelijst wordt wat er -ten goede- veranderd is tijdens haar beleid.

Echt origineel is het filmpje van Grouwels niet. De Noorse premier Jens Stoltenberg ging tijdens zijn verkiezingscampagne een namiddag undercover als taxichauffeur (lees dit artikel). En bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 deed mede-Brusselaar Alain Courtois (MR) die stunt ook.

Bekijk het filmpje van Grouwels:

lees ook

    Meest gelezen