Child Focus start campagne zusjes na krantenartikel

Child Focus is een campagne gestart om drie Antwerpse zusjes van Afrikaanse oorsprong terug te vinden. De kinderen van 3, 5 en 9 jaar oud zijn vermist sinds september. Opmerkelijk is dat Child Focus het nieuws van de verdwijning moest vernemen in een artikel in Gazet van Antwerpen.

Dirk Depover, woordvoerder van Child Focus, noemt de gang van zaken zeer uitzonderlijk. "Het is nog niet duidelijk waarom het nieuws ons vandaag pas bereikt via de krant", zegt Depover. "We zullen later kijken naar de oorzaken, nu concentreren we ons op het terugvinden van de kinderen."

"Het is hoog tijd dat we een oproep doen naar getuigen." Daarom heeft Child Focus via het internet en sociale media een campagne opgestart om getuigenissen te verzamelen. Onder meer op Facebook is een foto te zien van de drie meisjes.