Diablo Blvd lanceert nieuw album op eigen festival

De metalgroep Diablo Blvd organiseert op 9 mei een eigen festival in Antwerpen, Diablo Fest. Daar zal de groep zijn nieuwe album voorstellen omringd door bevriende bands. King Hiss en The Setup hebben al bevestigd.

Diablo Blvd is de groep van komiek Alex Agnew. Het is al drie jaar geleden dat de groep nog nieuw werk uitbracht. Agnew zette zijn comedycarrière on hold om zich weer volop op zijn muziek te concentreren en hij houdt duidelijk niet van half werk.

De lancering van het nieuwe album "Follow the deadlights" zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Wie een ticket koopt voor het festival in Trix, krijgt er meteen het album bovenop. Als smaakmaker is vandaag de eerste single uit het album en de bijbehorende videoclip gelanceerd, "Beyond the veil".

Meest gelezen