Geldautomaat opgeblazen in Sint-Job-in-'t-Goor

Vannacht is de geldautomaat van een bankkantoor aan de Brugstraat in Sint-Job-in-'t-Goor opgeblazen.

Buurtbewoners werden gewekt door het lawaai van de explosie, en hebben meteen de politie verwittigd. De ravage is enorm groot. Binnenin het kantoor ligt een muur tegen de grond, de voordeur is eruit en de automaat zelf is helemaal vernield.

"Vannacht hoorde ik lawaai en ik dacht dat ze hier ergens aan het inbreken waren in auto's. Ik ben dan gaan kijken", zegt een buurtbewoner. "Toen ik buiten kwam, hoorde ik een heel harde knal en zag ik mensen met bivakmutsen uit de bank komen. Er hing een stofwolk rond de automaat".

De daders zijn gevlucht met de buit, maar het is nog niet duidelijk hoe groot die is. De dieven zijn nog altijd voortvluchtig.