The Jacksons komen naar Suikerrock

The Jacksons sluiten komende zomer Suikerrock af. De bekendste muzikale familie ter wereld staat op zondag 3 augustus op het podium.
AP2014

De broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson vormden samen met hun wereldberoemde overleden broer Michael The Jackson 5. Met hun soulvolle pop-funk waren ze in de jaren 70 en 80 erg populair, met wereldhits als "ABC", "I want you back", "Blame it on the boogie",  "I'll be there" en "Can you feel it".

The laatste tournee van de broers, inmiddels omgedoopt van The Jackson 5 tot The Jacksons, vond plaats in 1984. In 2012 waren ze opnieuw samen op het podium te zien met hun Unity Tour in de VS. Ze kwamen in 2012 en 2013 ook drie keer naar België.

Op 3 augustus geven ze een exclusief Belgisch concert op Suikerrock in Tienen.