Fans Oasis teleurgesteld over het "grote nieuws"

Oasis heeft aangekondigd dat er een heruitgave op de markt wordt gebracht van het debuutalbum "Definitely maybe" uit 1994. De groep had de voorbije dagen "groot nieuws" aangekondigd op zijn website, maar voor veel fans draaide dat uit op een sisser. Van een reünie is vooralsnog geen sprake.

Oasis groeide in de jaren 90 uit tot een van de vaandeldragers van de Britpop. Noel en Liam Gallagher uit Manchester scoorden de ene hit na de andere met hun melodieuze rock met een rauw kantje. "Definitely maybe" uit 1994 geldt nog steeds als een van de meest geliefde albums uit Engeland.

De voorbije dagen meldde het management van de band "groot nieuws". De aankondiging dat er een speciale heruitgave van "Defenitly maybe" in de winkelrekken zal liggen in mei, wordt door heel wat fans met ontgoocheling bejegend. Velen hadden gehoopt dat het tot een reünie van de band zou komen.

Noel Gallagher stapte in 2009 uit Oasis na jarenlang geruzie met zijn broer, frontman en zanger Liam Gallagher. Noel Gallagher maakt dezer dagen het mooie weer met Noel Gallagher's High Flying Birds. Liam Gallagher is vandaag bekend met zijn band Beady Eye.