"Fenomenaal, zoals hij die stemmen imiteert"

Hoe moeten genomineerden zich gedragen tijdens de komende Oscaruitreiking? Dit vragen aan een groep topacteurs zou te prijzig zijn, als ze al zouden willen meewerken, en dus besloot komiek Piotr Michael ze zelf bij elkaar te brengen in één filmpje. Dit bleek mogelijk dankzij een vrijwel perfecte imitatie van de stemmen van tien topacteurs. Het filmpje verovert momenteel, met de Oscaruitreiking in aantocht, het internet.

De stem-imitaties zijn dan ook "fenomenaal, dat er zelfs twijfels rijzen of hij niet de echte stemmen gebruikt", zoals op diverse websites te lezen valt.

Deze tien acteurs laat hij aan het woord: Maggie Smith ("Harry Potter"), Charlie Sheen ("Two and a half men"), Jeff Bridges ("Jagged edge"), Steve Buscemi ("Reservoir dogs"), Ray Romano ("Everybody loves Raymond"), Liam Neeson ("Schindler’s list"), Ian McKellen ("Lord of the Rings"), Steve Martin ("Parenthood"), John Malkovich ("Dangerous liaisons") en Chris O’Dowd ("Bridesmaids").

"Ik kan nog nauwelijks slapen, met mijn telefoon die maar blijft rinkelen", reageerde Michael op Twitter.

Doe vooral uw ogen nu even dicht:

lees ook