"Hij mag zeker niet op een vrouw lijken"

Al even belangrijk als het antwoord op de vraag wie welke Oscar gaat winnen komend weekend, is de vraag hoe Oscargenomineerde Jared Leto zijn haren zal dragen. Gaat hij resoluut voor de surf-look en siert hij de dag nadien elke, maar dan ook elke vrouwensite. Of bindt hij zijn lange haren samen in een bundeltje, wat hem een eerder intellectueel kantje geeft? Maar ook dan zullen vrouwelijke fans hem meer dan waarderen. Zijn stylist, Chase Kusero, gaf zopas op lifestylewebsite Into the gloss enige uitleg over ‘s werelds "opwindendste hoofdbeharing".

De 42-jarige Leto is, naast zanger bij Thirty Seconds to Mars, ook een veel gevraagd acteur. Voor zijn rol in "Dallas buyers club" is hij genomineerd voor een Oscar in de categorie "Beste mannelijke bijrol".

Kusero: "Het allerbelangrijkste is dat hij er niet als een vrouw gaat uitzien. Dat is de grootste uitdaging. We hebben moeite gedaan om hem niet op lijstjes van "mooiste haren" te doen terechtkomen. Want dat was niet onze bedoeling. Maar nu vragen actrices als Julia Roberts en Olivia Wilde hoe hij zijn haren verzorgt. Hij heeft dan ook opmerkelijk haar. Die vragen zijn dus niet te vermijden."

"We gaan iedereen choqueren en Jared zal er staan met een echte haar-snit. Wat niet wil zeggen dat we zijn haren gaan afknippen. De grote vraag is: bind ik zijn haren samen in een dot of laat ik ze los hangen? Of laat ik ze naar één kant afhangen? In ieder geval moet Jared akkoord gaan met de look die gekozen wordt."

"Misschien gaan we wel voor een wet look."

Invision2014
AP2013

lees ook