Lisa Kudrow moet ex-manager betalen

De Amerikaanse actrice Lisa Kudrow heeft de rechtszaak tegen haar voormalige manager Scott Howard verloren. De actrice uit "Friends" moet Howard 1,15 miljoen euro betalen voor de opdrachten die Howard voor zijn ontslag had binnengehaald.
Invision2013

Lisa Kudrow werd in 2008 voor de rechter gedaagd door haar manager Scott Howard. Hij werd in 2007 op de keien gezet, maar hij beweerde nog recht te hebben op vijf procent van haar inkomsten voor opdrachten die hij voor de actrice had binnengehaald.

Kudrow werkte op basis van een mondelinge overeenkomst met Howard. Ze ontkende het bestaan van een regeling en weigerde te betalen.

Aanvankelijk trok de actrice aan het langste eind, maar de zaak kwam opnieuw voor in 2012 toen was gebleken dat er een getuigenis ten onrechte was uitgesloten. Ze moet nu een vergoeding van 1,15 miljoen euro betalen aan haar voormalige manager.