Onderneemster van het jaar op Vlaams-Brabantse Open VLD-lijst

Daniëlle Vanwesenbeeck, CEO van Mastermail en onderneemster van het jaar in 2012, wordt de eerste opvolger op de Vlaamse Open VLD-lijst in Vlaams-Brabant. Dat staat te lezen in De Tijd en Het Laatste Nieuws en heeft de partij ook bekendgemaakt.

Daniëlle Vanwesenbeeck stampte 10 jaar geleden haar bedrijf Mastermail uit de grond en won in 2012 de Womed Award van ondernemersorganisatie Unizo. "Ik ben onderneemster in hart en nieren en engageer mij 100 procent voor de zaken waar ik in geloof", zegt Vanwesenbeeck. "Ik kon dan ook niet aan de zijlijn blijven staan. Deze verkiezingen gaan over de toekomst van België: als land, als economische speler en als maatschappij. Als onderneemster zie ik een fiscale hervorming, met lastenverlaging voor wie werk geeft en wie werkt, als dé inzet voor de verkiezingen"

Zoals bekend zal partijvoorzitster Gwendolyn Rutten de Vlaamse Open VLD-lijst in Vlaams-Brabant trekken. Staatssecretaris Maggie De Block trekt de Kamerlijst.

Eerder vandaag raakte ook bekend dat Michel Verschueren, de voormalige manager van voetbalclub Anderlecht, voor Open VLD zal deelnemen aan de verkiezingen. De 82-jarige "Mister Michel" wordt lijstduwer op de Vlaams-Brabantse Kamerlijst.

lees ook