Belgische bus botst in buurt van Grenoble

Een Belgische autobus met 70 passagiers aan boord is vrijdagavond in Roissard, ten zuiden van Grenoble in het zuidoosten van Frankrijk, gebotst met een wagen. Dat berichten verschillende lokale media. De drie inzittenden van de auto werden overgebracht naar het ziekenhuis. In de Belgische bus raakte niemand gewond, de passagiers waren wel erg geschrokken.

Het ongeval gebeurde omstreeks 22.15 uur. Volgens France 3 heeft de auto de bus aangereden, die uit de andere richting kwam. De bus raakte zodanig beschadigd dat hij niet meer verder kon rijden.

De 70 Belgen moesten de nacht doorbrengen in een zaal van de gemeente. Zaterdag zijn ze verder gereisd met een autocar die ter beschikking werd gesteld door het gemeentebestuur van Roissard, bericht de krant Dauphiné Libéré.