Beyoncé en Jay-Z in duet tijdens optreden in Londen

Tijdens haar optreden gisteravond in de O2-arena in Londen heeft Beyoncé haar fans op een verrassing getrakteerd. Bij het nummer "Drunk in love" klom haar echtgenoot Jay-Z samen met haar op het podium voor een duet.

Het optreden paste binnen haar tournee The Mrs Carter Show. In april 2013 bracht de tournee haar een eerste keer naar het Verenigd Koninkrijk. Van haar jongste album "Beyoncé" was toen nog geen sprake. Dat bracht ze immers pas afgelopen december uit via iTunes.

Nu is ze terug in het Verenigd Koninkrijk voor een nieuwe reeks concerten in de O2-arena in Londen. Tijdens haar optreden gisteravond wist ze het publiek te verrassen door haar man bij zich op het podium te halen voor een duet. Samen zongen ze het nummer "Drunk in love". De rest van het optreden werkte ze alleen af.

Na de tournee van Bon Jovi was The Mrs Carter Show vorig jaar de meest winstgevende tournee. In 2013 bracht het spektakel zo'n 136 miljoen euro op.