Nieuwe app stuurt uw hond op date

Eigenaars van honden hebben er een nieuw speeltje bij om hun trouwe viervoeter en zichzelf het leven makkelijker te maken: vanaf vandaag kunnen ze de app DoggyDating downloaden. De app stelt baasjes in staat altijd te weten waar en wanneer andere honden uit de buurt worden uitgelaten. Ook heuse playdates behoren tot de mogelijkheden.

Vanaf vandaag is de app beschikbaar in Nederland en België. "In een oogopslag zie je waar andere honden worden uitgelaten", beloven de makers. "Je kunt eenvoudig playdates en wandelingen organiseren en anderen hiervoor uitnodigen."

Hondeneigenaars moeten hiervoor enkel een profiel voor hun viervoeter aanmaken. Daarbij moeten ze onder meer aangeven welk ras hun hond is en welk karakter hij heeft. Vooralsnog is de app gratis.